Șezătoare modernă - Femeile aduc PACEA

26 martie 2023

Șezătoare modernă - Femeile aduc PACEA

Într-o atmosferă distinsă, caldă şi cu voie bună. Astfel s-a desfăşurat, la Chişinău, prima Şezătoare modernă de Leadership Sistemic, cu genericul „Femeile aduc PACEA – Prezență, Atitudine, Conectare, Echilibru, Acțiune”.

În cadrul acesteia, peste 30 de femei de diferite vârste şi domenii de activitate au învăţat cum să găsească echilibrul dintre carieră şi viaţa personală.

Ghidate de facilitatoare din România şi Republica Moldova, participantele au discutat despre relaţia femeii cu munca, timpul liber, dar şi multitudinea de perspective de dezvoltare prezentate în cadrul comunităţii „We CARE în Moldova”.

Asemenea Şezători Moderne vor fi organizate în fiecare lună şi vor oglindi tematici care răspund nevoilor femeilor lidere sau lidere în devenire.

 

Aducem sincere mulţumiri Teatrului Fără Nume pentru sala caldă oferită pentru desfăşurarea evenimentului.

Activitatea a fost desfășurată în cadrul proiectului „Abilitarea femeilor prin Alianța de Conectare pentru Reziliență Pretutindeni în Moldova” (NE PASĂ în Moldova), finanțat printr-un grant al Institutului pentru Raportare despre Război și Pace (IWPR) cu suportul Guvernului Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Share: