Educație financiară și Antreprenoriat

Îți dorești să devii femeie de afaceri? Ai o idee pe care nu știi cum să o pui în practică sau de unde să începi? Te ajutăm noi!

Cursul „Manichiură și pedichiură KART”

Învață o profesie a viitorului – Specialistă în manichiură și pedichiură, metoda inovativă KART! Formatorul expert în domeniul manichiuri și pedichiurii KART te va iniția în domeniu și îți va contura o nouă noua viziune asupra îngrijirii unghiilor.

Tehnologia uscării fructelor și legumelor

Scopul nostru este ca la finalul cursului participantele să obțină mostre de produse care vor putea fi vândute pe piețele identificate și vor aduce venit beneficiarei și satisfacție potențialilor clienți. Misiunea noastră este să creăm condițiile necesare pentru ca beneficiara cursului să testeze personal viitoarea afacere în laboratorul nostru de producere, să participe la procese în timp real și să-și identifice produsele-cheie prin vânzări de mostre.

Cheia spre Cariera Ta

Cum să afli care-ți este vocația? Care sunt competențele necesare pentru piața muncii? Cum să-ți construiești o carieră de succes? La aceste, dar și la alte întrebări vei afla răspuns la cursul online „Cheia spre cariera ta”, care va începe curând.

Bucătar - Cofetar

Să fii un bucătar bun, nu înseamnă doar să gătești bine. Secretul proceselor chimice care au loc în timpul preparării mâncării și posedarea tehnicilor culinare la perfecție sunt cele care asigură constant același gust delicios al bucatelor. Iar știința de a combina gusturile, creativitatea și alinierea la standardele celor mai buni șefi, transformă această profesie într-o activitate care poate oferi recompense generoase. De la satisfacția personală și aprecierea de către familie a abilităților obținute, până la obținerea unui loc de muncă alături de cei mai prestigioși bucătari, administrarea unei echipe sau lansarea unei afaceri proprii.

Barman-chelner

Există 5 tipuri de servire a mesei: francez — chelnerul aduce platoul, iar clientul își servește singur porția dorită; american — farfuriile sunt aduse de chelner de la bucătărie cu mâncarea deja proporționată; englezesc — clientul alege din meniu, iar chelnerul îi proporționează și-I servește mâncarea; a la russe — în fața clientului sunt preparate părți ale platoului, tranșare, flambare, etc. și suedez sau bufet — clientul își așează singur mâncarea în farfurie. Odată ales stilul de deservire, acesta trebuie respectat pe întreaga durată a evenimentului. Aceasta este o dezvăluire mică din etica și protocolul servirii mesei, pe o vei afla cu noi, alături de zeci de combinații savuroase a băuturilor, dacă alegi specialitatea chelner - barman. În final, vei deține abilitățile de deservire cu noblețe a oricărui eveniment festiv, dar și a evenimentelor oficiale de ranguri înalte.

Frizer-coafor

Un coafor talentat e greu de găsit, dar din moment ce-l întâlnești, nu te mai desparți de el. Noi îți propunem să devii unul dintre frizerii apreciați, care niciodată nu duc lipsă de clienți. Împreună cu noi vei învăța arta de a coafa cu gust, în funcție de trăsăturile chipului, să vopsești și să tunzi, astfel încât să fii mulțumit tu de abilitățile tale, dar și fiecare dintre clienții tăi.

Manichiură-pedichiură

Vrei să știi dacă poți avea încredere într-o persoană? Analizează-i mâinile, spune o înțelepciune arabă. Cel care se respectă pe sine, dar și cuvântul dat, mereu va avea și mâinile îngrijite. Noi te invităm să înveți să le transformi în mesageri ai personalității celui care le poartă. Programul oferit de Asociația "Făclia", acoperă toate tehnicile — de la îngrijit simplu pentru bărbați și copii, până la decorațiuni sofisticate, extensii și aplicare de unghii false pentru doamne.