Linkuri utile

17 martie 2022

Educație financiară și Antreprenoriat

Îți dorești să devii femeie de afaceri? Ai o idee pe care nu știi cum să o pui în practică sau de unde să începi? Te ajutăm noi! Dacă ai între 18 și 45 de ani și vrei să-ți dezvolți abilitățile antreprenoriale necesare pentru lansarea unei afaceri de succes, alege un start sigur în business, participând la cursul „Educație financiară și antreprenoriat”.

16 martie 2022

Cursul „Manichiură și pedichiură KART”

Vei studia totul despre îngrijirea SPA a manichiurii și pedichiurii cu produse KART; Te vei familiariza cu abordarea cosmetologică în îngrijirea manichiurii și a pedichiurii; Vei cunoaște și practica procedura de manichiură și pedichiură din perspectiva structurii și a nevoilor epidermei, menținând și restabilind rolul său funcțional; Vei interacționa cu o rețea de profesioniști în domeniul esteticii corpului uman; Îți vei putea crea brandingul tău personal după absolvirea lui.

11 martie 2022

A fost deschis cel de-al 4-lea Club pentru Femei din orașul Ungheni

Pe 9 martie 2022 a avut loc deschiderea celui de-al 4-lea Club pentru Femei din orașul Ungheni, amplasat în incinta Business InnoHub, strada Decebal, 38, Colegiului Agroindustrial. Clubul a fost creat cu scopul de a facilita dezvoltarea personală, profesională și antreprenorială a femeilor, prin programe și servicii inovative. De asemenea, își propune să le ofere femeilor sprijin și ghidare în carieră, informații despre angajare și să le dezvolte abilitățile necesare pentru a se reîncadra în societate.

15 decembrie 2015

Clubul de Voluntariat

O societate democratică înseamnă cetățeni activi, cărora le pasă și se implică în viața comunității. De aceea, în 2010, am lansat la Ungheni Clubul de Voluntariat, o formațiune ce reunește tineri cu inițiativă, de 15-25 de ani, dispuși să-și ofere neremunerat timpul liber, talentul, cunoștințele și abilitățile pentru realizarea unor proiecte comunitare.