Relația de parteneriat și dinamica acesteia, văzute prin lentila Leadershipului Sistemic
27 martie 2024
Dragi femei,
Suntem încântați să vă invităm la al doilea atelier sistemic „Relația de parteneriat și dinamica acesteia, văzute prin lentila Leadershipului Sistemic” din cadrul Programului „Academia de Leadership Sistemic în Moldova”, care va avea loc la 5 - 6 aprilie 2024.
Această inițiativă reprezintă o premieră în Republica Moldova și oferă oportunitatea de a explora mai profund domeniul Leadershipului Sistemic împreună cu Oana Tănase, facilitatoare sistemică și Angela Ciocîrlan, fondatoarea comunității „Femei care aduc PACEA”. Mai multe despre Leadershipul Sistemic aflați AICI
„Pentru că simțim că aparținem doar dacă avem curajul să le arătăm celorlalți cine suntem cu adevărat, nu vom putea niciodată simți că aparținem mai mult decât ne acceptăm pe noi înșine”, Brene Brown.
Relațiile de parteneriat din viața noastră, fie acestea din sfera personală sau profesională, reprezintă un element crucial în realizarea obiectivelor noastre. Totuși, aceste relații pot fi adesea încărcate cu credințe care pot genera și disconfort, fiind frecvent teritoriul pe care manifestăm proiecțiile și fricile noastre.
Scopul atelierului este conștientizarea efectului sistemic benefic în relațiile de parteneriat din viața noastră și creșterea capacității de a fi autentice în a ne exprima și a ne lăsa văzuți, și, în același timp, de a fi și de a-i vedea și noi, la rândul nostru, pe ceilalți. Astfel, să descoperim o experiență de transformare și dezvăluire a potențialului ascuns în relațiile noastre.
A fi disponibili și a co-crea condițiile ca parteneriatele noastre să fie un spațiu plin de încredere crează premizele să putem exprima mai mult din cine suntem, să putem aduce la viața noi proiecte și idei și să ne bucurăm de succes și împlinire. Iată cercul virtuos pe care îl putem pune în mișcare în viața noastră atunci când cultivăm parteneriate conștiente.
A fi conștienți în relațiile noastre prezente, a ne bucura și a actualiza noi posibilități în aceste parteneriate, este o invitație către a ne uita la noi, la tiparele noastre de apartenența și a deveni mai capabili să oferim și să primim în mod conștient.
Vom răspunde pe parcursul atelierului la câteva întrebări care să ne așeze cu acceptare, blândețe și energie în călătoria de la ceea ce este la ceea ce poate fi:
- Cum devenim disponibile emoțional? Călătoria de la motivație oarbă (neconștientizată) și repetiție la motivație radiantă (conștientă) și evoluție.
- Cum creăm condițiile pentru flux și coerență în parteneriate? Călătoria de la încredere condiționată la încredere conștientă.
- Cum putem să comunicăm eficient în parteneriatele noastre? Călătoria de la așteptări necomunicate la contractare și comunicare conștientă.
În centrul experienței de învățare care deschide un câmp bogat de cunoaștere este întrebarea: „Ce îmi doresc să devină posibil în relația cu mine și parteneriatele mele?”
Femeile cu rolul de manageră, coordonatoare de echipe și parteneriate, vor avea ocazia să exploreze atât resursele cât și obstacolele pe care le întâlnește în relație cu ce își dorește să manifeste.
Cu ajutorul unei abordări integrative, participantele vor putea explora în siguranță spațiul transformativ a ce poate deveni posibil în viața lor.
Sunt disponibile 18 locuri și încurajăm înscrierile rapide prin formularul online:
https://docs.google.com/forms/d/1E-d1fhYrCs9yyMso356uUlTp485PS1UMj3LtPRXCl0c/edit
Locația evenimentului este la Jolly Alon Hotel and Business Center, Chișinău, sala ORION.
Investiția din partea participantelelor este de doar 1000 MDL pentru cele 2 zile de formare și contribuie la dezvoltarea fondului pentru Programului „Academia de Leadership Sistemic în Moldova”. Asociația Obștească „FĂCLIA” va acoperi o parte din costurile acestuia.
Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de e-mail: sistemicleadership@gmail.com sau la numărul de telefon: 060484948.
Vă așteptăm cu drag să explorăm împreună potențialul ascuns în relațiile noastre! „Dincolo de ideile de greșit și corect, e un câmp. Ne vedem acolo” (Rumi).
Cu respect,
Angela și Oana