CENTRUL de CARIERĂ pentru femei Ungheni

CENTRUL de CARIERĂ pentru femei Ungheni

Workshop experiențial pentru femei „Pace în Interior, Pace în Exterior – Calea Meditației și a Iubirii” cu Kiran & Jivan

Locație: Chișinău

AGENDA:

Vineri, 20.10.23: 18.00- 20.30
Sâmbătă, 21.10.23: 10.00- 18.00
Duminică, 22.10.23: 10.00- 18.00

Detalii & înscrieri:
faclia.ungheni@gmail.com, telefon: 068233484 

**************
Calea meditației și a iubirii este o invitație de a trăi necunoscutul și misterul vieții, de a ne împrieteni cu necunoscutul, cu misterul vieții. O invitație de a ne trezi pasiunea de a ne (re)descoperi pe noi înșine și bucuria de a trăi AICI și ACUM. O invitație de a trăi cu recunoștință și respect față de viață, trăind cu o grijă iubitoare față de toți oamenii și față de toată viața. Aceasta este, pentru noi, bucuria de a trăi în pace.


Bucuria de a trăi în pace începe cu noi înșine când ne trăim și ne exprimăm adevărul și integritatea. Când ne trăim adevărul cu cei care ne sunt apropiați sau intimi, cu familia, cu comunitățile cu care interacționăm.


Într-o lume în care regula este dominarea bărbaților, mai ales în afacerea războiului, este o fereastră de speranță când vocea femeilor - ca mame, ca surori, ca bunici, ca soții, ca iubite, ca moașe – este mai prezentă și ascultată. Comunitățile de femei care se întâlnesc și se unesc pentru a exprima liber ceea ce au nevoie sunt vitale pentru a aduce o transformare reală și profundă. Avem nevoie de femei ale păcii.


Avem nevoie de femei și bărbați ai păcii. Avem nevoie de semințe ale păcii, de acțiuni zilnice care să susțină pacea. Astfel suntem și devenim din ce în ce mai mult iubirea în acțiune.


Pe parcursul acestui workshop vom practica meditații active și sociale (interactive) care ne susțin să ne extindem conștiința și conștientizarea corpului și minții.


Devenind mai conștiente față de noi înșine, învățăm în noi și în ceilalți spații interioare meditative de liniște și pace.
Vom explora și meditații sociale prin care interacționăm și medităm împreună. În meditațiile sociale ne oglindim unele în altele, cealaltă ființă este ca o oglindă în care ne putem vedea mai bine. Ne vom deschide inimile pentru a ne îmbrățișa și pentru a îmbrățișa pacea.
 

Prin respirație conștientă vom respira viața și vom lăsa viața să ne respire. Vom respira pacea.
De asemenea, vom dansa și vom cânta cu recunoștință, celebrând și onorând darul vieții.
Vitalitate, Prezența, Bucuria și Relaxarea sunt câteva din beneficiile acestui workshop prin care ne vom întări sentimentul că suntem împreună, (inter)conectate în această viață pe planeta Pământ. Suntem cu toții conectați ca oameni cu întreaga existență din care facem parte.
 

Programul este în mare parte experiențial și va include:


- Meditații Active & sociale (interactive)
- Ritualul Trance Dance
- Ecstatic Shaking
- exerciții de respirație conștientă
- Postura extatică vindecătoare
- Exerciții de exprimare corporală, vocală și emoționale
- Meditații ghidate
- Cercuri de împărtășire și integrare a experienței – cum asculți și comunici din inimă
 

Câteva beneficii:


reconectarea la resursele tale interioare care te sprijină să trăiești pașnic/ în pace
vei dezvolta un simț al apartenenței la o comunitate de femei
vei înțelege cum vitalitatea și relaxarea sunt legate
vei contacta resursele tale interioare de vitalitate și energie
te vei reconecta la bunăstare ca stare interioară
vei învăța modalități prin care să exprimi și să oferi spațiu emoțiilor tale într-un mod în care să te simți în siguranță
vei explora tehnici de eliberare a furiei, a stresului și tensiunilor din sistemul corp și minte
vei învață cum să fii prezentă la moment (aici și acum) prin respirație conștientă
vei învață cum să te împământezi și să te centrezi
vei fi mai prezenta în corp și la senzațiile corporale
te vei reconecta la puterea ta interioara, la bucurie și recunoștință față de viață
vei învață cum să accesezi și să hrănești pacea ca stare interioară
vei simți mai multă încredere în viața și reziliență în față provocărilor vieții, inclusiv în fața războiului
 

NOTă: Ghidarea va fi în română și în engleză
***********************
Traineri: Kiran & Jivan
Kiran (Romania) & Jivan (Portugalia) explorează și împărtășesc împreună viața, iubirea și meditația din 2004. Cu o explorare personală și cu o experiență profesională bogată în lucrul cu oamenii de mai mult de 25 de ani, Kiran & Jivan oferă tabere, training-uri, workshop-uri și sesiuni transformatoare, unde împărtășesc un mod de a fi și de a trăi viața conștient și cu pasiune, cu sprijinul meditațiilor active și sociale, mișcării conștiente, lucrului corporal holistic, comunicării clare și pline de compasiune și prin alte metode de explorare ce armonizează ființa umană.
Kiran & Jivan s-au specializat și certificat în diferite metode ce echilibrează și armonizează corpul, mintea și emoțiile, colaborând cu instituții și comunități renumite. Astăzi locuiesc și predau în România, unde organizează și susțin programe și tabere intensive și transformatoare, retrageri de meditație și training-uri pentru facilitatori de meditații active. În ultimii 20 de ani au călătorit și și-au împărtășit calea și munca cu diferite comunități din România, Germania, Spania, Polonia, Republica Cehă, Italia, Rusia, Grecia, Olanda și India.
Mai multe despre munca lor găsiți pe pagina lor oficială:
https://www.facebook.com/KiranandJivan/

***************************************************
Activitatea este desfășurată de Asociația Obștească „FĂCLIA”, care implementează proiectul „Rețeaua de sprijin pentru solidaritatea și abilitarea socio-economică a femeilor refugiate ucrainene - Centre de carieră pentru femei”, cu susținerea UN Women și finanțat de Fondul Femeilor pentru Pace și Asistență Umanitară.

Share: