Arhiva SPERANȚEI cu SEMNE VII de ACASĂ

Liliana este o femeie pasionată de cercetarea în domeniul psihologiei umane și comportamentului social. Dedică mult timp și energie pentru a înțelege motivele și mecanismele care stau la baza acțiunilor și deciziilor umane, în scopul de a aduce lumină în aspecte profunde ale psihicului și de a contribui la dezvoltarea unor metode care să îmbunătățească calitatea vieții și relațiile interumane.

Dorința ei este să trăiască fiecare moment al vieții sale cu aceeași emoție autentică și pură pe care a simțit-o bunica în ziua ei specială, și să transmită mai departe această tradiție frumoasă în familia sa.

Pe lângă pasiunea pentru cercetare, Liliana împărtășește și o poveste de familie legată de o rochie de mireasă specială, care a fost purtată de bunica sa în ziua căsătoriei și apoi i-a fost dăruită pentru a-i purta noroc și fericire în propria sa călătorie către dragoste și fericire.

Rochia este decorată cu simbolul trifoiului, care poartă o semnificație profundă și spirituală, reprezentând legăturile puternice dintre generații și respectul pentru tradițiile familiei.

Pe această rochie prețioasă a fost cusut cu migală și iubire simbolul trifoiului, aducând cu sine noroc, tradiție și frumusețe în fiecare cusătură.

Trifoiul este adesea asociat cu norocul, iar trifoiul cu patru foi este considerat deosebit de norocos. Tradițional, fiecare frunză a trifoiului ar avea o semnificație: speranța, credința, iubirea și norocul.

Prin faptul că rochia de mireasă cu simbolul trifoiului a fost purtată de bunica, acest simbol reprezintă legăturile puternice dintre generații și respectul pentru tradițiile familiei sale.

Vocea speranței: „Iubește ca un trifoi: cu trei inimi unite într-un singur destin." „Trifoiul învață că în viață, norocul se ascunde adesea în simplitatea celor mai mici detalii."

Arhiva SPERANȚEI cu SEMNE VII de ACASĂ parte a campaniei „Îmbrățișăm diversitatea: construim poduri de înțelegere interculturală" este realizat de Asociația „FĂCLIA” în cadrul proiectului „Rețeaua de sprijin pentru solidaritatea și abilitarea socio-economică a femeilor refugiate ucrainene - Centre de carieră pentru femei”, implementat de Asociația Obștească „FĂCLIA”, cu susținerea UN Women și finanțat de Fondul Femeilor pentru Pace și Asistență Umanitară.

#SemneSiInsemne #Cultura #Arta #Vernisaj #Expozitie #Parteneriat

#FemeiFărăFrontiereDrepturiEgaleOVocePuternică

Share: