Femei ale acestui pământ

04 septembrie 2023

Femei ale acestui pământ

„Pe unde mergi lasă mereu în urma ta lucruri frumoase!”

Astăzi vă invităm să o cunoașteți pe Snejana Dornea, antreprenoare, profesoară, fondatoare Asociația Obștească „Creative Women". Femeia lideră, creativă, inovativă. Mereu tinde spre noi perfecționări.

Credem cu tărie că, femeile ar trebui să aibă un rol activ în pace și securitate - ca mediatori și negociatori - și noi putem face mai mult pentru a le sprijini în realizarea acestui obiectiv, am lansat campania de colectare a poveștilor/istorioarelor cu femei ale acestui pământ. 

Acest material este realizat de Asociația Obștească „FĂCLIA” în cadrul proiectului „Abilitarea Femeilor prin Alianța de Conectare pentru Reziliență Pretutindeni în Moldova (NE PASĂ în Moldova)”, finanțat printr-un grant al Institutului pentru Raportare despre Război și Pace (IWPR) cu suportul Guvernului Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Vă invităm să ne urmăriți în continuare ca să aflați care sunt Femeile acestui pământ prin Conectare Creștere Contribuție și să diseminați informația în rândul prietenilor dumneavoastră.

 

Share: