Femei ale acestui pământ

01 septembrie 2023

Femei ale acestui pământ

„Fiecare experiență de viață, fiecare lecție pe care o înveți este cheia spre viitorul tău.”

Astăzi vă invităm să o cunoașteți pe Valentina Mirca, antreprenoare, consultant financiar - fiscal, contabil. Femeia Lideră care acordă suport consultativ în domeniu financiar-fiscal, ajută tinerii să-și deschidă propriile afaceri minimizând greșelile efectuate la început de cale, crede în viitorul economic al țării.

Credem cu tărie că, femeile ar trebui să aibă un rol activ în pace și securitate - ca mediatori și negociatori - și noi putem face mai mult pentru a le sprijini în realizarea acestui obiectiv, am lansat campania de colectare a poveștilor/istorioarelor cu femei ale acestui pământ. 

Acest material este realizat de Asociația Obștească „FĂCLIA” în cadrul proiectului „Abilitarea Femeilor prin Alianța de Conectare pentru Reziliență Pretutindeni în Moldova (NE PASĂ în Moldova)”, finanțat printr-un grant al Institutului pentru Raportare despre Război și Pace (IWPR) cu suportul Guvernului Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Vă invităm să ne urmăriți în continuare ca să aflați care sunt Femeile acestui pământ prin Conectare Creștere Contribuție și să diseminați informația în rândul prietenilor dumneavoastră.


 

Share: