Femei ale acestui pământ

Femei ale acestui pământ

„Indiferent ce faci în viață, va fi nesemnificativ. Dar e foarte important să o faci.” Mahatma Gandhi

Astăzi vă invităm să o cunoașteți pe Liliana Posțan, doctor, conferențiar universitar, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, formatoare, președinta Asociației de Asistență Educațională în domeniul Muncii „Partener”. Femeia - Lideră care creează contexte pentru învățare și dezvoltare.

Credem cu tărie că, femeile ar trebui să aibă un rol activ în pace și securitate - ca mediatori și negociatori - și noi putem face mai mult pentru a le sprijini în realizarea acestui obiectiv, am lansat campania de colectare a poveștilor/istorioarelor cu femei ale acestui pământ. 

Acest material este realizat de Asociația Obștească „FĂCLIA” în cadrul proiectului „Abilitarea Femeilor prin Alianța de Conectare pentru Reziliență Pretutindeni în Moldova (NE PASĂ în Moldova)”, finanțat printr-un grant al Institutului pentru Raportare despre Război și Pace (IWPR) cu suportul Guvernului Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Vă invităm să ne urmăriți în continuare ca să aflați care sunt Femeile acestui pământ prin Conectare Creștere Contribuție și să diseminați informația în rândul prietenilor dumneavoastră.


 

Share: