Femei ale acestui pământ

06 septembrie 2023

Femei ale acestui pământ

„Când vei fi mulțumit să fii pur și simplu tu însuți și să nu te compari cu ceilalți, toți te vor respecta.” Lao Tse

Astăzi vă invităm să o cunoașteți pe Carolina Butușneanu, consilier de carieră. Femeia lider în devenire care tinde să aibă o influență semnificativă în ghidarea și susținerea altor femei sau persoane în dezvoltarea lor profesională și în luarea deciziilor legate de carieră; să-și urmeze pasiunile și să atingă succesul în cariera lor. Empatia fiind abilitatea care o caracterizează.

Credem cu tărie că, femeile ar trebui să aibă un rol activ în pace și securitate - ca mediatori și negociatori - și noi putem face mai mult pentru a le sprijini în realizarea acestui obiectiv, am lansat campania de colectare a poveștilor/istorioarelor cu femei ale acestui pământ. 

Acest material este realizat de Asociația Obștească „FĂCLIA” în cadrul proiectului „Abilitarea Femeilor prin Alianța de Conectare pentru Reziliență Pretutindeni în Moldova (NE PASĂ în Moldova)”, finanțat printr-un grant al Institutului pentru Raportare despre Război și Pace (IWPR) cu suportul Guvernului Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Vă invităm să ne urmăriți în continuare ca să aflați care sunt Femeile acestui pământ prin Conectare Creștere Contribuție și să diseminați informația în rândul prietenilor dumneavoastră.


 

Share: