Femei ale acestui pământ

11 septembrie 2023

Femei ale acestui pământ

„Cheia succesului în viață constă în educație. Nu ai trăit cu adevărat până nu ai făcut ceva pentru cineva care nu te va putea răsplăti niciodată.” 

Astăzi vă invităm să o cunoașteți pe Angela Ciocîrlan, coach4BUNAstare, conector profesional, fondatoarea comunității: Femei care aduc PACEA prin Creștere, Conectare Contribuție. Femeia Lideră care de mai bine de 20 ani este dedicată muncii cu și pentru oameni, în grupuri și individual, cu organizații naționale și internaționale. 

Fondatoarea și președinta Asociației Obștești „FĂCLIA”, care a realizat peste 80 de proiecte pentru educația și dezvoltarea oamenilor și comunităților. Promotoare activă a emancipării femeilor pentru dezvoltarea și creșterea liderelor sistemice. 

Dezvoltă diverse inițiative și proiecte menite să încurajeze și să sprijine femeile din Republica Moldova să se conecteze, să crească și să contribuie prin leadership transformațional.

Credem cu tărie că, femeile ar trebui să aibă un rol activ în pace și securitate - ca mediatori și negociatori - și noi putem face mai mult pentru a le sprijini în realizarea acestui obiectiv, am lansat campania de colectare a poveștilor/istorioarelor cu femei ale acestui pământ. 

Acest material este realizat de Asociația Obștească „FĂCLIA” în cadrul proiectului „Abilitarea Femeilor prin Alianța de Conectare pentru Reziliență Pretutindeni în Moldova (NE PASĂ în Moldova)”, finanțat printr-un grant al Institutului pentru Raportare despre Război și Pace (IWPR) cu suportul Guvernului Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.


 

Share: